Shitje-Blerje Pronash & Apartamentesh

Gjeni shtëpinë e ëndrrave
Hapsira
Vendodhja
Cmimi

Pronat e Fundit

në shitje dhe qera

Shitet 2000m2 toke ne Gjirin e Lalzit

Rruga Gjiri i Lalzit, Durazzo, Albania

4 Dhoma 1 Banjot: 120 m²

Agjensi Okazione Agjensi Okazione

€ 270.000
4 Dhoma 1 Banjot: 120 m²

Plazh Durres shitet Lokali & Dyqani

Plazhdurres

2 Banjot: 140 m²

Agjensi Okazione Agjensi Okazione

€ 1.800
2 Banjot: 140 m²
Në Shitje Telefononi per disponueshmerine

Shitet shtepi private Shenavlash Durres

Shenovlash durres

7 Dhoma 2 Banjot: 230 m²

Agjensi Okazione Agjensi Okazione

Telefononi per disponueshmerine
7 Dhoma 2 Banjot: 230 m²

shitet shtepi private 3 kateshe ne koxhas -Shiak Durres

Koxhas shiak

7 Dhoma 3 Banjot: 360 m²

Agjensi Okazione Agjensi Okazione

€ 160.000
7 Dhoma 3 Banjot: 360 m²

Shitet hyrje 1+1 te florida ne durres

Durres

2 Dhoma 1 Banjot: 64 m²

Agjensi Okazione Agjensi Okazione

€ 26.000
2 Dhoma 1 Banjot: 64 m²
Në Shitje Telefononi per disponueshmerine
4460 m²

Shitet hyrje 1+1 perball deti plazh Durres

Plazh Durres

2 Dhoma 1 Banjot: 60 m²

Agjensi Okazione Agjensi Okazione

€ 48.000
2 Dhoma 1 Banjot: 60 m²

Shitet hyrje 2+1 kati 3 plazh Durres tek hotel adriatik

Plazh Durres

3 Dhoma 2 Banjot: 95 m²

Agjensi Okazione Agjensi Okazione

€ 53.000
3 Dhoma 2 Banjot: 95 m²

Shitet hyje 79m2 tek komleksi Rrotonda plepa-Durres

Plepa Durres

2 Dhoma 1 Banjot: 79 m²

Agjensi Okazione Agjensi Okazione

€ 40.000
2 Dhoma 1 Banjot: 79 m²

Kanine Vlore shitet vila 3 kateshe

Vlore - Kanine, Albania

12 Dhoma 4 Banjot: 600 m²

Agjensi Okazione Agjensi Okazione

€ 330.000
12 Dhoma 4 Banjot: 600 m²
Në Shitje Telefononi per disponueshmerine

Agjensi Okazione Agjensi Okazione

Telefononi per disponueshmerine
5 Dhoma 2 Banjot: 1700 m²

Shkozet Durres shitet hyrje 1+1 kati 3

Shkozet durres

2 Dhoma 1 Banjot: 55 m²

Agjensi Okazione Agjensi Okazione

€ 25.000
2 Dhoma 1 Banjot: 55 m²
Slider
WhatsApp chat